Началникът на КАТ - Казанлък, който беше обявен за издирване, е намерен мъртъв. Тодор Николов е открит от полицейски екип, прострелян в автомобила си на пътя между казанлъшките села Бузовград и Горно Черковище. Тази сутрин директорът на полицията в Стара Загора Георги Хаджиев потвърди, че липсва личното му оръжие. В момента на мястото се извършва оглед. Според първоначалната версия най-вероятно се касае за самоубийство.

Казанлък

Сигналът за изчезването на Николов е подаден от сестра му, с която живеят в една къща. Жената видяла ключовете му на вратата и се притеснила, че го няма. Трите му телефона бяха изключени, липсваше и личният му автомобил.

По думите на Директора на ОД на МВР Стара Загора главен комисар Георги Хаджиев от касата липсва и служебното оръжие на Николов.

В издирването на началника на КАТ се включи целият състав на Областна дирекция на МВР Стара Загора.

Тодор Николов е на 44 години. В МВР започва работа през 2006 г., а от 2014 г. работи като началник на отдел "Пътна полиция" в РПУ-Казанлък.

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ - Казанлък

Продължава издирването на началника на КАТ "Пътна полиция" в Казанлък. Тодор Николов е в неизвестност от сряда, когато е видян за последно. Към момент...