НОВИНИ

Отменено е бедственото положение в община Дулово

Около 9.00 часа тази сутрин е отменено въведеното вчера бедствено положение в Дуловската община на Силистренска област, съобщиха от общината. Възобновено е движението по републиканската мрежа в Силистренска област за връзка със съседните области.

bnt avatar logo
от БТА
10:37, 19.01.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Отменена е забраната за движение на товарни автомобили над 12,5 тона за Силистра - Русе и Силистра - Шумен. За Добрич тежкотоварните автомобили трябва да минават през село Алеково. Пътуващите леки автомобили за Добрич трябва да минат по обходен маршрут, който ще се използва вероятно до обед - Войново, "Кариерите", разклон на с. Кайнарджа и от там да продължат за село Средище. Единственият затворен участък от републиканската пътна мрежа е третокласният път между селата Межден и Честименско за връзка с Добрич, показва справка от Областното пътно управление в Силистра.

Пътищата се опесъчават и "оширяват" от снежни натрупвания. В отделни община, като Алфатарската, все още не са проходими четвъртокласните пътища. Възобновено е движението на автобуси от автогарата в Силистра. Очаква се да бъде възстановено движението на влаковете от Силистра за гара Самуил, но тази вечер влак за София няма да пътува. Засега електроснабдяване няма в отделни селища на Дуловската, Алфатарската и Силистренската община, съобщиха от Областната администрация.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Опашка от тежкотоварни камиони на ГКПП Дунав мост
Опашка от тежкотоварни камиони на ГКПП "Дунав мост"
На 112-годишна възраст почина най-възрастният мъж на планетата
На 112-годишна възраст почина най-възрастният мъж на планетата