НОВИНИ

Отнеха книжката на шофьора, карал в насрещното на магистрала "Хемус"

МВР установи шофьора, карал в насрещното на магистрала "Хемус". Той 52-годишен мъж от врачанското село Три кладенци. Шофьорската му книжка е отнета и му е съставен акт.

отнеха книжката шофьора карал насрещното магистрала хемус
bnt avatar logo
от БНТ
20:30, 08.12.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В резултат на бързи съвместни действия, предприети от служители на ОДМВР- София и ОДМВР- Враца, е задържан 52-годишен мъж от врачанското село Три кладенци. Издирването му започна веднага след като в социалните мрежи бе разпространен клип, показващ управление на лек автомобил "Ауди 80" в лентата за насрещно движение в района на 44-46 км на автомагистрала "Хемус". Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на проверката е установено, че нарушителят има и неплатени глоби в размер на 130 лева, поради което е издадена заповед за прилагане на принудителна административна мярка "отнемане на свидетелството за управление".

От полицията призовават хората, които станат свидетели на подобни нарушения, да подават своевременни сигнали. Важно е те да съдържат информация за мястото на нарушението, както и забелязани детайли, които биха помогнали за бързото идентифициране на превозното средство, са посочили от МВР.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Русенската многопрофилна болница ще има нов кръвен център
В Русенската многопрофилна болница ще има нов кръвен център
Здравното министерство с позиция за наложеното вето върху бюджета на НЗОК
Здравното министерство с позиция за наложеното вето върху бюджета на НЗОК