НОВИНИ

Отново баща на 69: Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете

Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете, съобщи Контактмюзик. Шестдесет и девет годишният актьор се ожени за Алехандра преди 4 месеца. Сега двамата очакват първото си дете, но все още не е ясно дали то ще се роди в Испания или САЩ, пише испанският в. "А Бе Се".

bnt avatar logo
от БТА
21:51, 08.08.2018
Чете се за: 00:35 мин.
Още
Отново баща на 69: Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва очакват дете

Двойката има деца от предишни връзки - Ричард има син Хоумър от бившата си съпруга Кери Лоуъл, а Алехандра - 5-годишен син Алберто, когото нарича Албертино, от Говинд Фридланд. Гиър, прочул се с ролята си във филма "Хубава жена", сключи брак с 35-годишната бизнесдама на вдъхновена от индийските традиции церемония в Ню Йорк през април.

Тогава той довери, че всяка сутрин се събужда с усмивка на уста, защото чувства, че е благословен, след като Алехандра е до него. "Аз съм най-щастливият мъж в света - каза той. - Как би могло да е другояче? Женен съм за красива жена, която е умна, чувствена, ангажира се да помага на хората, а освен това е забавна, търпелива, умее да прощава и е отлична готвачка.

Тя приготвя най-хубавите салати на планетата. Алехандра медитира, вегетарианка е и е добра майка. Тя е родена в Испания, родина на крале и кралици, на Сервантес и Бунюел." Ричард Гиър и Алехандра Силва се срещат преди 4 години чрез техен общ приятел в Позитано, Италия, и веднага разбират, че са родени един за друг.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Санкционираха две фирми във Варна, които предлагат услугата джип сафари
Санкционираха две фирми във Варна, които предлагат услугата джип сафари
Код жега: Област в Норвегия счупи температурен рекорд
Код "жега": Област в Норвегия счупи температурен рекорд