НОВИНИ

Отпускат над 5 милиона за дооборудване на специализираните полицейски сили

Правителството отпусна малко над 5 милиона лева за дообурудване на специализираните полицейски сили и жандармерията в страната. Това стана ясно след среща на оперативното ръководство на МВР при премиера Бойко Борисов.

bnt avatar logo
от БНТ
12:09, 25.03.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

След срещата така и не се изясни дали нашите служби са предали непроверен сигнал към американското посолство или от американската мисия са прихванали информацията за заплаха от терористичен акт близо до хотел "Плиска", който вчера вдигна службите на крак. Заместник-главният секретар Георги Арабаджиев поясни, че само вчера МВР е получило десетки сигнали за поставени взривни устройства.

Георги Арабаджиев, зам.-главен секретар на МВР
Нищо особено няма в този случай. Само в рамките на вчерашния ден има 12 такива случая. 12 сигнала от подобен род. За поставени взривни устройства и други технически средства, които целят терористични действия, но това е ежедневната ни работа. Поне още три случая има от сутринта подобни. Обяснимо е предвид атентата в Брюксел и бдителността на гражданите и общото чувство за несигурност във всички нас, гражданите.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Терористът с бялата дреха - отличник по химия
Терористът с бялата дреха - отличник по химия
Строят нова детска градина в Благоевград
Строят нова детска градина в Благоевград