НОВИНИ

Парламентът прекрати пълномощията на депутата Камен Костадинов

Парламентът прекрати пълномощията на народния представител Камен Костадинов от ДПС по негово желание. Решението беше прието без дискусия, "за" бяха 211 депутати и един се въздържа. В момента народните представители обсъждат проекта на Правилник за организацията и дейността на Народното събрание.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
09:35, 26.04.2017
Чете се за: 00:23 мин.
У нас
парламентът прекрати пълномощията депутата камен костадинов

По предложене на "БСП за България" единодушно с 218 гласа "за" в програмата за седмицата беше включен проект за решение за създаване на анкетна комисия за проучване на случаите на неизплатени заплати.

По искане на левицата депутатите ще обсъдят и проект за решение за създаване на временна комисия за установяване на потенциално опасните и конкретните случаи на радиоактивно замърсяване на питейните води на територията на страната, причините за тяхното възникване и последиците за здравето на гражданите.

В петък е предвиден парламентарен контрол. В началото на заседанието председателят на Народното събрание Димитър Главчев съобщи, че Делян Добрев /ГЕРБ/ е подал заявление, че се отказва от имунитета си на народен представител. През ноември миналата година Добрев бе привлечен като обвиняем заради АЕЦ "Белене".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бързи и яростни 8 продължава да е номер 1 у нас
"Бързи и яростни 8" продължава да е номер 1 у нас
​Прокуратурата влиза за разследване и в Националната електрическа компания
​Прокуратурата влиза за разследване и в Националната електрическа компания