Репортерът на Сутрешния блок Паулина Найденова получи награда "Даниела Сеизова - в името на живота". Tя беше отличена в категорията "Най-добър телевизионен репортаж". Призът е за репортажите и за трансплантациите през 2019 година.

Тази сутрин Паулина Найденова сподели повече за значението на наградата за нея.

Паулина Найденова: Понякога е много трудно да разкажеш за човек, който е в тежко здравословно състояние и има нужда от помощ, но не се знае дали може да му бъде помогнато. Наистина има моменти, в които единствено мобилизацията и желанието да помогнеш на този човек те води и те успокоява в този момент. В същото време е приятно да се срещаш с такива хора, защото те са един много добър пример за това колко силни можем да бъдем.

Тя призова да се говори за проблемите, за да може по-бързо да бъдат решавани.

Паулина Найденова: По темата за трансплантациите - човек винаги трябва да има надежда, в момента се работи доста активно, полагат се много усилия и от страна на институциите. Общи са усилията.

Вижте и още във видеото.

Репортерът Паулина Найденова с награда "Даниела Сеизова - в името на живота"

Репортерът Паулина Найденова с награда "Даниела Сеизова - в името на живота"

Отличие за БНТ. Репортерът на Сутрешния блок Паулина Найденова получи награда "Даниела Сеизова - в името на живота". Tя беше отличена в категорията "Н...