Режисьорът Павел Васев е в стабилно състояние, предвид това, че е получил 4 инсулта. Той е на самостоятелно дишане със стабилна хемодинамика.Това заяви по време на брифинг тази сутрин д-р Красимир Бинев, завеждащ на отделение по неврореанимация в "Пирогов".

Правим редица изследвания, за да установим с какво можем да помогнем, най-вероятно в един момент ще се наложи по-агресивна рехабилитация, поясни д-р Бинев.

Вчера режисьорът беше транспортиран от Москва с правителствения самолет, след като преди четири месеца беше приет в болница заради прекаран инсулт.

Организацията по отношение на транспорта на Павел Васев от Москва беше перфектна. Вчера изчакахме да излети папата, след което ни пуснаха и нас. На летището ни чакаше линейката с пациента, забавихме се около час и към 15:30 - 16 ч вече бяхме на нашето летище, обясни д-р Бинев.Транспортират режисьора Павел Васев с правителствения Фалкон

Транспортират режисьора Павел Васев с правителствения Фалкон

Екип на "Пирогов" отлетя за Москва с правителствен самолет, за да доведе у нас българския режисьор Павел Васев. Преди четири месеца беше приет в руск...