Пенелопе Крус сподели, че животът ѝ се е променил, след като е станала майка. Тя има две деца със съпруга си Хавиер Бардем – Луна на 5 години и Лео на 8 години. „Когато станеш майка, всичко се променя”, споделя носителката на Оскар, цитирана от Контактмюзик.

© БГНЕС
Пенелопе Крус роди момче

Пенелопе Крус роди момче

Ново бебе в Холивуд! Съпрузите Пенелопе Крус и Хавиер Бардем станаха родители на момче. Според запознати източници звездното бебе е проплакало преди д...

„Всеки път като чете за някой нов проект гледам първо датите и локациите. Опитвам се да работя повече през лятото и понякога те организират всички мои снимки наведнъж, като при филма, който снимам с Оливие Асаяс”, казва още тя.

„Моето семейство винаги е заедно, така че трябва да се намери начин, който да работи. Моят основен приоритет е да отгледам децата си, но за щастие работата ми помага, защото не работя през цялото време”, споделя Крус.

„Да, ти си на снимки, но също така имаш доста свободно време и това е най-голямата благословия на професията”, добавя тя.

Пенелопе има желанието да режисира свой собствен филм, но в момента неин приоритет са децата ѝ.

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем отново на големия екран

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем отново на големия екран

Една от най-темпераментните двойки на Холивуд- Пенелопе Крус и ХавиерБардем отново се събират на снимачната площадка. Семейната двойка щеси партнира н...