НОВИНИ

Вижте премиерата на видеото към песента на Кристиан Костов за Евровизия

Официалният видеоклип на българската песен за Евровизия 2017 - “Beautiful Mess” - ще бъде представен днес. Първо ще го видят зрителите на БНТ в предаването „Още от деня” тази вечер в 19:35 часа. Ден след премиерата на видеото към "Beautiful Mess" стартира промо турнето на Кристиан в Европа.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
11:00, 31.03.2017
6632
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Интернет премиерата на видеото е точно в 20:00 часа в YouTube и VBOX7 каналите на Вирджиния Рекърдс.

Освен Кристиан Костов във видеоклипа се включиха още 35 момичета и момчета, а снимачният процес продължи над 20 часа. Режисьор на видеото, продуцирано от Вирджиния Рекърдс и Symphonics, е Люси Иларионов, а оператор - Андрей Андреев. И с двамата Кристиан се среща на снимачната площадка за втори път след проекта "Вдигам Level". Сценарият беше поверен на хореографа Милен Данков, с когото изпълнителят също вече е работил - по дебютния си клип „Не си за мен”.

Ден след премиерата на видеото, Кристиан и екипът му заминават на турне в няколко държави. Там той ще представи българската песен на специални промо концерти, заедно с други участници в тазгодишното издание на Евровизия. Първата спирка от турнето е в Лондон на 2 април, следвана от Тел Авив на 4 април. Кристиан ще посети Лондон отново на 7 април, за да се включи като специален гост в големия концерт на „Фондацията“ и „Щурците“ в зала Clapham Grand пред 2000 души от българската общност в британската столица. Следващите градове от промо обиколката са Амстердам (8 април) и Мадрид (15 април).

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обновяват Морската градина във Варна
Обновяват Морската градина във Варна
За пътя от униформата до расото
За пътя от униформата до расото