Петима души загинаха при тежка катастрофа на пътя София - Варна, в участъка между Омуртаг и Антоново. Сред жертвите има и две деца. Челно са се ударили два автомобила. Движението в участъка беше временно ограничено.

Повече подробности за инцидента вижте в прякото включване на Даниела Димитрова.

Тежкият инцидент е станал на завоя за село Камбурово. По първоначални данни, джип със софийска регистрация, пътуващ в посока София, внезапно е навлязъл в насрещната лента за движение и се е ударил челно в автомобил с шуменска регистрация. В него е пътувало семейство с две деца - момиче на 3 и момче на 10 години.

Шофьорът на джипа е бил сам. Всички участници в катастрофата са загинали на място. Всички са били с обезопасителни колани.

Полицията работи по две версии за причините за тежкия пътен инцидент. Едната е, че на шофьора му е прилошало, а другата е шофиране с несъобразена скорост. От натоварения трафик в района се оплакват и жителите на съседните села.

Мястото на тежката катастрофа е разчистено, движението е възстановено. По случая се води досъдебно производство.Тежка катастрофа с пет жертви на пътя София - Варна край Омуртаг

Тежка катастрофа с пет жертви на пътя София - Варна край Омуртаг

Петима души загинаха при тежка катастрофа на пътя София - Варна, в участъка между Омуртаг и Антоново, съобщава МВР. По първоначални данни, са загинал...