НОВИНИ

Петорното убийство в Нови Искър вероятно е станало в новогодишната нощ

Тежко убийство навръх Нова година в къща в Нови Искър. Петима са били простреляни с по един куршум. Убито е било дори кучето. Главният прокурор заяви, че на този етап да се говори за убийство и самоубийство е много рано.

Милена Кирова
от Милена Кирова
22:42, 02.01.2018
Чете се за: 00:53 мин.
У нас

31 декември - време за празник и фойерверки. Друг гърмеж обаче почерня цяло семейство. Петима са застреляни.

Сотир Цацаров - главен прокурор на Република България: Касае се за очевидно семейство, което живее тук около година, година и половина, след като се е преселило от София. Жертвите са 5 - баща, неговият син, дъщерята на съпругата в семейството, още един младеж, който е неин приятел, и майката на съпругата в семейството, която е родена през 1945 година, почти неподвижна жена. Всички те, по първоначални данни са застреляни с по един изстрел с малокалибрено оръжие. Застреляно е и кучето "Немска овчарка" на семейството. На този етап това е, което можем да кажем.

Една жена е обявена за издирване - Кети Николова Кюхова е живяла на семейни начала с убития мъж. Търси се и семейния автомобил.

И петте жертви са застреляни с малокалибрено оръжие.

Младен Маринов - главен секретар на МВР: Към момента няма намерено оръжие, но не изключваме при продължаване на огледа да бъде открито такова. Обявили сме едно лице - жена във връзка с това извършено деяние - това реално е жената, която живее на съпружески начала, без да има граждански брак с един от убитите. В тази връзка е обявена за издирване. Обявен и е автомобил БМВ Х 5, собственост на семейството. В момента е в неизвестност.
Борислав Сарафов - директор на Национална следствена служба: Става въпрос за изключително дръзко и изключително цинично и брутално престъпление. работи се по всички версии.

Сигналът в полицията е подаден от мъж, който така и не успял да се свърже по телефона с близък от семейството. Предстоят още огледи на място.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Полицията разследва обстоятелствата около убийството в Нови Искър
Полицията разследва обстоятелствата около убийството в Нови Искър
Петима ранени в катастрофа край Полски Тръмбеш
Петима ранени в катастрофа край Полски Тръмбеш