НОВИНИ

​Певицата Деми Ловато се възстановява в болница заради свръхдоза

Американската поп певица и актриса Деми Ловато е била хоспитализирана в Лос Анджелис, след като изглежда е приела свръхдоза наркотик, съобщават световните агенции.

bnt avatar logo
от БТА
22:20, 25.07.2018
Чете се за: 00:28 мин.
По света
​певицата деми ловато възстановява болница заради свръхдоза

Неин говорител заяви, че тя е в съзнание и е заобиколена от семейството си, след като е била настанена в болница. "Деми е в съзнание и е заедно със семейството си, което иска да благодари на всички за любовта, молбите и подкрепата им" - каза говорителят. Близките на Ловато настояват да няма намеса в личния ѝ живот и спекулации, защото здравето и възстановяването ѝ сега са най-важни.

Не се съобщава какво е довело до хоспитализацията ѝ. От "Бърза помощ" потвърдиха, че са транспортирали 25-годишна жена от дома й на адрес, който съответства на този на Деми Ловато, до болницата, но без да разкриват самоличността й, нито да дават подробности за здравословното ѝ състояние.

Сайтът за знаменитости TMZ.com пръв съобщи, че Деми Ловато е хоспитализирана за свръхдоза наркотик, вероятно хероин, като се позова на свои собствени източници. Сп. "Пийпъл" оповести, че тя е хоспитализирана, цитирайки близък до нея източник, според който състоянието ѝ е стабилно.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Помпео: САЩ призовават Москва да прекрати окупацията на Кримския полуостров
​Помпео: САЩ призовават Москва да прекрати окупацията на Кримския полуостров
В болница Лозенец следят здравословното състояние на Николай Колев-Босия
В болница "Лозенец" следят здравословното състояние на Николай Колев-Босия