Меган Трейнър отложи излизането на третия си студиен албум, защото била вдъхновена да напише повече нови песни, съобщи Контактмюзик.

© снимки: БТА

Изпълнителката на хита "All About That Bass" отложи издаването на албума си "Treat Myself", който трябваше да се появи на пазара на 31 август. Тя поясни, че е вдъхновена да напише още нови песни след най-вълнуващата година в живота си, през която се сгоди за Дарил Сабара и бе съдия в телевизионното шоу "The Four: Battle for Stardom" заедно с Пи Диди, диджей Калед и Фърги.

В записването на новия ѝ албум участва цялото ѝ семейство. "Всеки ден влизам в студиото заедно със семейството си - довери по-рано певицата. - Цялото ми семейство пее във всяка песен. Дарил също пее в песните, а в една от тях баща ми свири на пиано." Меган поясни как почерпила вдъхновение от сегашния си любовен живот за песните в новия си албум.

"Изминалата година бе сред най-вълнуващите в живота ми - каза тя. - Сгодих се за любовта на живота си Дарил, работих заедно с Пи Диди, диджей Калед и Фърги в риалити шоу и пуснах 5 нови песни. Не мога да спра да композирам песни. Реших да отложа излизането на "Treat Myself", докато всичките ми проекти за нови песни не бъдат записани в студио. С нетърпение очаквам да видя дали те ще се харесат на феновете. Благодаря им за подкрепата."