НОВИНИ

​Певицата Меган Трейнър отложи издаването на третия си албум

Меган Трейнър отложи излизането на третия си студиен албум, защото била вдъхновена да напише повече нови песни, съобщи Контактмюзик.

bnt avatar logo
от БТА
16:00, 05.08.2018
Чете се за: 00:40 мин.
Още
​певицата меган трейнър отложи издаването третия албум

Изпълнителката на хита "All About That Bass" отложи издаването на албума си "Treat Myself", който трябваше да се появи на пазара на 31 август. Тя поясни, че е вдъхновена да напише още нови песни след най-вълнуващата година в живота си, през която се сгоди за Дарил Сабара и бе съдия в телевизионното шоу "The Four: Battle for Stardom" заедно с Пи Диди, диджей Калед и Фърги.

В записването на новия ѝ албум участва цялото ѝ семейство. "Всеки ден влизам в студиото заедно със семейството си - довери по-рано певицата. - Цялото ми семейство пее във всяка песен. Дарил също пее в песните, а в една от тях баща ми свири на пиано." Меган поясни как почерпила вдъхновение от сегашния си любовен живот за песните в новия си албум.

"Изминалата година бе сред най-вълнуващите в живота ми - каза тя. - Сгодих се за любовта на живота си Дарил, работих заедно с Пи Диди, диджей Калед и Фърги в риалити шоу и пуснах 5 нови песни. Не мога да спра да композирам песни. Реших да отложа излизането на "Treat Myself", докато всичките ми проекти за нови песни не бъдат записани в студио. С нетърпение очаквам да видя дали те ще се харесат на феновете. Благодаря им за подкрепата."

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трус от 7 по Рихтер разтърси индонезийския остров Ломбок
Трус от 7 по Рихтер разтърси индонезийския остров Ломбок
​Деца от сръбски анклави в Косово отиват за пръв път на море
​Деца от сръбски анклави в Косово отиват за пръв път на море