НОВИНИ

P.I.F. с нова албум след седмица

Рокгрупата P.I.F. ще зарадва феновете си с нов албум.Той ще бъде представен на 13 февруари на живо в София.

Айше Сали
от Айше Сали
12:02, 07.02.2016
Чете се за: 00:51 мин.
Още
pif нова албум седмица

Тишината край реката, птиците на "Сребърна" или само две седмици далече от интернет и телефоните - толкова им трябва на P.I.F., за да създадат песните от най-новия албум на групата.

Димо, вокалист на група P.I.F. : "Имаше един Дунав, който е тих и прекрасен. Беше много полезно за нас, защото се отдадохме изцяло на свирене, композиране и писане на текстове".

Към песните, създадени на тишина и спокойствие, добавят две парчета, вдъхновени от забързания град. А после - година и половина обработка на песните в Ирландия. Сега в малкото си студио P.I.F. усилено репетират за представянето на 13 февруари.

Димо, вокалист на група P.I.F.: "Винаги е имало супер ново за нас самите. Макар че аз съм щастлив, че вече 20 години сме група и правим това, което ни харесва вътрешно, защото не сме се подвели по модни тенденции".

"Огън", "Дуел", "Бонус", "Утопия"... Всяка една от дванайсетте песни в "P.I.F. 5" има своето послание. А "най-пифовското" сред тях - битката с "модерното робство".

Димо, вокалист на група P.I.F.: "Надявам се хората да си харесат песен и само да кажат кое ще бъде техният хит. Колко по-малко очакваме, толкова по-голяма е изненадата, когато нещо стане. Защото в предишния албум имаше песен, която нямаше клип, нямаше нищо - "Сън в съня" се казва песента, а хората си я чакат. Засвирваме първите акорди, обръщаме микрофона и хората си я пеят".

Освен CD-формата, новият албум на P.I.F. може да бъде свален от сайта на групата срещу смс на символична цена.А за най-верните фенове вече са подготвени и плочи.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протестиращите на Кулата вдигнаха блокадата до 14 ч.
Протестиращите на "Кулата" вдигнаха блокадата до 14 ч.
Защо хотелите у нас стоят незапълнени, на фона на високи оценки от чужбина
Защо хотелите у нас стоят незапълнени, на фона на високи оценки от чужбина