НОВИНИ

Плаж Силистар - нов скандал?

bnt avatar logo
от Kristina Dimova
20:08, 07.07.2016
Чете се за: 00:34 мин.
Твоята новина
плаж силистар нов скандал

През последните дни посещаваме плаж Силистар. На метри от брега има платен паркинг. Въпросът е - законен ли е този паркинг, кой го стопанисва, и как така пак се оказва, че територията до плажа е частна собственост?

До вчера, освен паркинга, имаше и друг път, който осигуряваше свободен достъп до самия плаж. От днес, уви, група младежи копаеха дупки в земята и поставяха нови дървени колове, за да попречат на преминаването на автомобили по осигурения от община Царево път. На практика, с новите ограждения достъпът до плажа е невъзможен. Веднага се обадихме на посочените телефони, но от МВР и НАП Царево нищо не последва. Разговаряхме и с концесионера на плажа, който ни увери, че въпросният път трябва да е свободен. При така заградения плаж и евентуален инцидент, линейката въобще няма да може да се измъкне от територията на плажа.

На тръгване установихме, че голяма част от огражденията са готови и е много вероятно утре сутрин да са вече завършени. Туристите по плажа са доста изнервени и е твърде вероятно утре да се стигне до сериозни конфликти.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откраднаха кутията за дарения в хасковската джамия
Откраднаха кутията за дарения в хасковската джамия
Двама чужденци отиват на съд за атентата на летище Сарафово
Двама чужденци отиват на съд за атентата на летище Сарафово