НОВИНИ

Плевенски полицаи задържаха след преследване мъж с наркотици

При опита за бягство 41-годишният мъж ударил два автомобила, съобщават от пресцентъра на МВР.

плевенски полицаи задържаха преследване мъж наркотици
bnt avatar logo
от БНТ
12:50, 29.10.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, проведоха вчера служители на плевенското Второ Районно управление. В хода на действията, в района на паркинг на улица „Константин Величков“ в областния град, криминалисти предприели действия по проверка на водача на автомобил. В опит да осуети инспекцията, той потеглил с лекия автомобил, блъскайки паркиран автомобил, а на кръстовището с улица „Неофит Рилски“ се e ударил в правилно движещ се друг автомобил.

При инцидентите няма пострадали хора. След второто пътнотранспортно произшествие мъжът е задържан, когато излизайки от колата изхвърлил прозрачен полиетиленов плик със суха, зелена тревиста маса с приблизително тегло около 130 грама.

На място е извършен оглед, последвало и претърсване в жилището на 41-годишния от село Дисевица. Там са открити електронна везна и плик с 10 грама суха, зелена тревиста маса. На иззетите количества са назначени експертизи, по данни на притежателя им – марихуана.

Работата на разследващите по образуваното досъдебно производство за извършено престъпление продължава под наблюдението на прокуратурата.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 545 000 лв. допълнително ще се насочат към заетост на хора с увреждания
Над 545 000 лв. допълнително ще се насочат към заетост на хора с увреждания
Преобразуват БДЖ Пътнически превози и Товарни превози в ЕАД
Преобразуват БДЖ "Пътнически превози" и "Товарни превози" в ЕАД