НОВИНИ

Пловдивска партия стана част от Реформаторския блок

Партията на заместник-кмета на Пловдив Георги Титюков стана част от Реформаторския блок. Днес бе подписано споразумение за съвместо явяване на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Идната седмица ще стано ясни какви позиции ще бъдат отредени в листите за „Кауза Пловдив”.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив Николай Райшинов
20:26, 17.02.2017
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Представителите на „Кауза Пловдив”, които в момента са в общинската власт, няма да намерят място сред кандидат-депутатите на реформаторите, категоричен беше Георги Титюков.

Георги Титюков, председател на ПП „Кауза Пловдив”
"Всеки глас за Реформаторския блок е глас за бъдещето на България в НАТО и в ЕС. Надявам се с този дребен акт и ние да допринесем, макар и с малко, за доброто представяне на автентичната десница."

Водачите на листите все още се уточняват. Почти сигурно е обаче, че първи в Пловдив ще е бившият военен министър Николай Ненчев, а не водачът на предишните избори - известният пловдивски уролог д-р Димитър Шишков.

Петър Москов, ръководител на предизборната кампанията на Реформаторския блок
"Знаков за десницата град като Пловдив ще има за водач национално разпознаваем водач, който да води ясна политическа битка. А нашата политическа битка не е свързана с това кой води, нашите политически противници са Движението за права и свободи и Българската социалистическа партия."

С пълния състав на листите си реформаторите ще са готови идния понеделник.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Разследване: Как сме дали гражданство на 114 души, издирвани от Интерпол?
Разследване: Как сме дали гражданство на 114 души, издирвани от Интерпол?
Сръбският премиер ще се кандидатира за президентските избори
Сръбският премиер ще се кандидатира за президентските избори