НОВИНИ

Пловдивските социалисти подкрепят Георги Гергов

На заседание на областния съвет на БСП в Пловдив тази вечер се очаква общинските ръководства на партията да подкрепят председателя на областния съвет Георги Гергов.

bnt avatar logo
от Сашка Пушкова
19:47, 25.04.2017
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

На среща снощи пловдивските социалисти са решили да изпратят позицията си в открито писмо до председателя на БСП Корнелия Нинова и националното ръководство на партията. Тази вечер се очаква да бъде гласуван и конкретния текст на декларацията в защита на Гергов. Пловдивските социалисти ще настояват за среща с Корнелия Нинова, за да чуят мотивите за поисканата оставка на Гергов.

Красимир Трифонов - председател на Градския съвет на БСП-Пловдив: Най-вече тревожното, което аз чух в общинските структури е, че решението, което взе Националния съвет в събота, е изнесено ден по-рано в национални медии и това притеснява председателите на общинските структури, защото реда е обратен и ние за това дадохме подкрепата за председателя Корнелия Нинова и на конгреса, защото тя обеща точно това - решенията да се вземат в органите на партията спрямо устава и след това, в зависимост от това какви са те, да бъдат уведомявани медиите за взетите решения.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ГКПП между България и Румъния, изграден с европейски пари, е затворен 5 години
ГКПП между България и Румъния, изграден с европейски пари, е затворен 5 години
ДРУГИТЕ новини: Явлението Стив
ДРУГИТЕ новини: Явлението Стив