НОВИНИ

"По света и у нас" със специален подарък за Стоянка Мутафова

Обичаната от всички Стоянка Мутафова днес навършва 95 години. Най-възрастната активно играеща театрална актриса в света, призната вече и от Гинес, на рождения си ден е отново на сцената. Още за празника - във включването на репортера ни Айше Сали.

Айше Сали
от Айше Сали
20:45, 02.02.2017
Чете се за: 00:26 мин.
Още

Дали само като роля или в действителност Стоянка Мутафова посрещна 95-ия си рожден ден като истинска "Госпожа Стихийно бедствие" на сцената на "Сълза и смях". Актрисата получи много цветя от своите почитатели, а екипът на "По света и у нас" ѝ направи специална изненада - жълти галоши със символа на театъра и пожелание за повече сълзи от смях.

Публиката и близките на Стоянка Мутафова бяха в театъра още час преди началото на представлението. Смях и аплодисменти се редуваха, докато "Госпожа Стихийно бедствие" беше в своя вихър. Сред публиката беше вицепрезидентът Илияна Йотова, а президентът Румен Радев изпрати поздравителен адрес.

Стоянка Мутафова ни покани да я гледаме и на нейната 100-годишнина. Обещаваме да бъдем там и ѝ пожелаваме дълголетие от все сърце!


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Джъстин Тимбърлейк получи най-много номинации за наградите Изборът на децата
Джъстин Тимбърлейк получи най-много номинации за наградите "Изборът на децата"
Германия и Турция се договориха за по-тясно сътрудничество срещу тероризма
Германия и Турция се договориха за по-тясно сътрудничество срещу тероризма