НОВИНИ

Побой в нощен бар в Созопол

Отново побой в заведение, втори случай за два дни, след този в София. Нощен бар в Созопол тази нощ е бил нападнат и потрошен от група мъже въоръжени с мачете и ножове. Те нахлули в заведението и без причина започнали да бият и да трошат маси и посуда. БНТ разполага с кадри от охранителни камери.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
20:01, 23.07.2017
Чете се за: 00:21 мин.
У нас

Управителят подал сигнал на 112, а полицейски екип дошъл след минути. Биячите успели да избягат, но петима от групата са били задържани на входа на Бургас. Директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Калоянов потвърди задържането и допълни, че по случая е образувано досъдебно производство. В момента управителят на бара и охранителите дават показания и разпознават биячите.

Според разследващи, става дума за добре позната група от криминално проявени, употребяващи дрога. Според управителя на заведението нападението прилича на поръчка от конкуренти в бранша. Пострадалите от побоя охранители и управителя са си извадили медицински свидетелства за нанесените телесни повреди. Полицията издирва останалите нападатели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Протести и арести в Анкара
Протести и арести в Анкара
Ердоган - между скандалите с Европа и дипломатическите совалки с Близкия изток
Ердоган - между скандалите с Европа и дипломатическите совалки с Близкия изток