НОВИНИ

"Под прикритие" най-очакваното завръщане в ефира на БНТ

20-ти март, 20: 45 часа - това са денят и часът, които всички многобройните феновe очакват с нетърпение. Първите 6 епизода вече са напълно готови. Сезон на крайностите, така го определиха сценаристите в предаването "Денят започва в неделя с Георги Любенов".

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:12, 06.03.2016
Чете се за: 01:10 мин.
Още

Финалът. Залогът е вдигнат, героите ходят по ръба. Тласнати към момента, след който няма връщане назад, те ще трябва да направят много противоречиви избори.

Сценаристите - тези, които решават съдбата на героите, признават: когато знаеш, че това е последният сезон, пишеш с много повече въображение.

Теодора Маркова, сценарист на ,,Под прикритие": Това беше най-трудната част- кой герой какъв финал заслужава. Това е изключително трудно, защото зрителите имат своите очаквания и ние не можем да ги разочароваме.
Георги Иванов, сценарист на ,,Под прикритие": Нашата цел в този сезон беше да докараме героите до състояния, в които досега не сме ги виждали.
Теодора Маркова, сценарист на ,,Под прикритие": Просто те да минат през собствения си ад.

Ще видим всеки един от героите в крайност, до която може да достигне. И тъкмо когато зрителят си е казал "повече от това няма накъде" и в следващия момент - изненада. И така още от началото. Първи епизод, първи секунди и шок един от главните герои умира. Но сериалът има своята нова звезда - нов главен герои - ченге под прикритие.

Теодора Маркова, сценарист на ,,Под прикритие": Той ще бъде изправен пред много по-различна и по-трудна задача, отколкото беше Мартин, Иво реално е станал толкова голям, че той е почти недосегаем и да се внедриш в неговата групировка е много по-рисковано.

Психологизъм и драматизъм в образа - това предлагат сценаристите.

Георги Иванов- сценарист на "Под прикритие": Tова е уникалното - да създадеш герои, които да се помнят и които да се разпознават и които да се следят с интерес.

Малко остана докато ви убедим, че дългото чакане на последния сезон на "Под прикритие" си е струвало.

;

Утре към 9.50 сутринта с Teodora Markova ще говорим за "Под Прикритие" сезон 5 в "Денят с Георги Любенов" по БНТ! А така...

Публикувахте от Georgi Ivanov в 5 март 2016 г.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Идомени препълнен. Два нови бежански лагера в Неа Кавала и Хърсово
Идомени препълнен. Два нови бежански лагера в Неа Кавала и Хърсово
Над 8 000 бежанци в лагерите в Кавала и Драма
Над 8 000 бежанци в лагерите в Кавала и Драма