Ако все още не сте избрали какво да купите на близките си за Коледа, защо не им подарите изживяване вместо вещ. Ето едно нестандартно предложение за всички фенове на адреналина и високите скорости.

Ендуро приключение или просто казано каране на мотор по неравен терен в гористи местности. Това екстремно изживяване ще донесе много силни емоции на всекиго.

Георги Донечки - инструктор: "Ендуро приключението е нещо изключително забавно, хубавото при него е, че си сред природата, в същото време караш машина и практикуваш едно хоби, което е свързано с адреналин и природа. Този спорт е подходящ за абсолютно всеки, той дава много на хората от гледна точка на физическа кондиция, защото тренира страшно много координацията на човек".

След предварителната подготовка по теория и практика, инструктор ще следи за безопасността ви и ще наблюдава всяко едно ваше движение.

Георги Донечки - инструктор: "Хората, които имат желание, те научават много. Първо научават как да се държат на мотора, кои са основните неща за завиване, защото за да управляваш добре един мотор, трябва да се научиш да завиваш с него".

Георги отдавна вече е получил своя ендуро подарък. От този ден се запалва по мотоциклетизма и става негов верен фен.

- Какво беше усещането?

Георги Атанасов: "То не може да се опише, това е нещо невероятно, красота, да излезеш сред природата, просто не може да се опише".

Каквото обаче и да подарите на любимите си хора за предстоящите празници, най-важното е то да остави приятен спомен у тях.