НОВИНИ

Поли Генова предизвика фурор с българската песен за Евровизия в Амстердам

Месец преди "Евровизия" в Амстердам Поли Генова представи песента си на най-голямото съпътстващо събитие на конкурса тази година.

Благой Цицелков
от Благой Цицелков
12:20, 10.04.2016
11898
Чете се за: 00:48 мин.
Още

На сцената в нидерландската столица излязоха 27 изпълнители, тези за които се говори, че имат най-голям шанс за победа. Пред очите на най-запалените фенове в препълнената зала в Амстердам - нашето момиче Поли излезе за да разкаже какво щеше да се случи "ако любовта беше престъпление". След като изпя песента си, феновете на Поли я запяха отново. И така без музикален съпровод цялата зала пя отново заедно с Поли.

;

В момента нашата песен има близо 4 милиона гледания в различни онлайн платформи, само в Youtube над 1 милион са гледали видеото към песента "If Love Was A Crime". България и Кипър доминират в предпочитанията на феновете в официалния акаунт на Евровизия в Youtube.

Поли Генова - За мен е огромно удоволствие да знам, че хората приемат добре песента "If Love Was A Crime", защото това е нашата цел - песента да подеби, защото това е песенен конкурс. А това е конкрус за песен - не за изпълнител или държава. И ако ние спечелим сърцата им с песента.
;

Букмейркъските залози вече започнаха, а Поли е все по-търсена от световните медии за интервю. В Амстердам нейни почитате я спирана за автографи по улиците. Френският представител в конкруса - Амир призна, че неговият фаворит е Поли, въпреки че след месец те ще са конкуренти в шведската столица. Тогава 43 страни ще се надпреварват на живо за сърцата на 200 милионна телевизионни зрители. На 9-ти май е първият полуфинал. България ще се представи под номер 13-и във втория.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Подписка за втори кабинков лифт в Банско
Подписка за втори кабинков лифт в Банско
Ислямът и забулването на жените
"Ислямът и забулването на жените"