НОВИНИ

Поли Генова предизвика фурор в Тел Авив

Българската участничка в Евровизия - Поли Генова отново предизвика фурор. Този път в Тел Авив.

Милена Кирова
от Милена Кирова
12:44, 13.04.2016
Чете се за: 00:58 мин.
Още
Водещ на шоуто: Вярвам, че тази година ще имаме изненадващ победител в Евровизия и това ще е България и Поли Генова.

С тези думи водещият на промоционалния концерт Israel calling в ТелАвив представи българската изпълнителка. Голям фурор- това предизвика Поли Генова. Като фаворит за финала и защо не за победата - така беше посрещната. И публиката го доказа- тя буквално избухна и запя, разявявайки български знамена, феновете за малко дори да свялят Поли от сцената. 20 държави се включиха в концерта в престижният Theatre Club в старинния квартал Яфо. Фаворитите остават винаги за края на шоуто- това бяха Поли и руският изпълнител Сергей Лазарев. Нашето момиче беше поканено да направи и специален запис на песента в най-популярната интернет телевизия на Израел Wall.Израел

Поли Генова- певица: Чувствам се невероятно, страхотна публика, вечес сме сигурни, че дори извън Европа ,,О дай ми любовта"я пеят. Изключително съм щастлива - това е голямо признание и добър признак за това какво ще се случи май месец.

Израел посрещна много гостоприемно участниците в Евровизия 2016. Кметството на ТелАвив грейна със светлинните флагове на всички участващи държави. Като приятели- така се чувстваха всички участници в общата пресконференция, а медийният интерес беше завиден.

И въпреки натоварената програма на участниците останаха няколко мига и за разходка. Според местните вярвания всеки гост на страната, който е посадил дърво е оставил своя отпечатък на тази свещена земя за три от най-големите религии в света . Дъждът не попречи на участниците в Евровизия да засадят цяла малка гора от дръвчета.

А за тези, които се вълнуват и следят всяко участие на Поли Генова- знайте, че последният й промоконцерт е този уикенд в Лондон.



Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Авиодиспечерите на летище Завентем продължават да стачкуват
Авиодиспечерите на летище "Завентем" продължават да стачкуват
Протест на мотоциклетисти от цялата страна
Протест на мотоциклетисти от цялата страна