НОВИНИ

Поли Генова вече в България

Късно снощи Поли Генова се завърна в България. Въпреки, че не донесе така желаната награда, тя беше посрещната като победител, защото обедини всички българи у нас и в чужбина. Десетки фенове я посрещнаха на Вип - терминала на Летище София. В почти двучасово предване БНТ ви направи свидетели на посрещането на Поли и представи задълбочен анализ на тазгодишното издание на Песенния конкурс с помощта на анализатори и музиканти.

Милена Кирова
от Милена Кирова
14:43, 16.05.2016
Чете се за: 00:50 мин.
У нас
поли генова вече българия

С цветя, български знамена и плакати - най-големите почитателина Поли припяваха в очакване. И ето я - слиза от самолета усмихната, а умора не си личи.

Ася Иванова - член на съвета на директорите на Летище София: Искам да ти благодаря от името на всички българи, че ти ни направи изключително щастливи, изключително горди и да ти кажа, че истинският победител в този конкурс си ти.

Осъзна ли какво се случи? Отговорът на Поли- Почти.

Поли Генова- българският изпълнител на Евровизия 2016г.: Ние през цялото време се чувствахме изключително добре, без абсолютно никакво притеснение и напрежение. Ние просто бяхме във свои води. Много ни уважават. ние сме приятели, несзависимо, че сме били съперници.
Вяра Анкова - генерален директор на БНТ: Това е наистина успех за България. ние започнахме като два екипа- екипша на Поли Генова и екипа на БНТ, но станахме един - това беше екипа на България. Аз смятам, че евровизия тази година има една звяезда и това е Поли Генова.
Йоана Левиева Сойър - продуцент БНТ: Всички знаехме какво може Поли още преди да отиде там. Изключително съм щастлива, че създадохме една летяща звезда.
Борислав Миланов - представител на компанията създала песента: Факта, че сме на първо място при публиката - воутинга - че сме на първо място в ай тюнс при радиата и че хората избраха Поли и нашата песен - това е първо място за нас. Това е - никой не може да вземе на България и на Поли любовта на хората.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пенсиите ще бъдат увеличени  с 2,6 на сто  от 1 юли
Пенсиите ще бъдат увеличени с 2,6 на сто от 1 юли
Самоубийство на китове край Мексико
Самоубийство на китове край Мексико