НОВИНИ

Политика и мода на наградите "Еми"

Сериалите "Историята на прислужницата"и "Вице" спечелиха топ отличията на церемонията за наградите "Еми" в Лос Анджелис. Събитието не мина без шеги и коментари за президента Тръмп, и с парад на тоалети на червения килим.

Невена Бонева
от Невена Бонева
17:34, 18.09.2017
Чете се за: 00:52 мин.
Още

На церемонията имаше много звезди и множество награди за различните телевизионни жанрове, но с най-много отличия - девет - си тръгна сатиричната поредица "На живо в събота вечер". Последният ѝ сезон, пълен с пародии за Доналд Тръмп, е бил най-гледаният от 23 години насам.

Водещият на шоуто в театър Майкрософт също се беше подготвил на президентска тема. Той нарече Тръмп най-голямата телевизионна звезда на миналата година и критикува телевизионната академия, че преди не му е дала Еми

Стивън Колбърт: Всички знаем, че наградите Еми значат много за Доналд Тръмп. Защото той беше номиниран много пъти за Стажанта, но така е не спечели. Защо не му дадохте Еми? Ако беше спечелил Еми, обзалагам се, нямаше да се кандидатира за президент. Така че донякъде вината е ваша.

Актьорите Алек Болдуи и Кейт Маккинън, отличени за пародийните превъплъщения на Тръмп и Хилъри Клинтън в На живо в събота вечер, коментираха ролите си така.

Кейт Маккинън: Аз много ѝ се възхищавам. За мен тази роля е голяма чест.
Алек Болдуин: Мисля, че сме в ситуация, в която критична маса хора все още не приемат. Намират я за немислима всеки ден. Това чувство се подсилва от мислите, думите и делата на Тръмп, а аз за тях съм просто някакъв отдушник.

Телевизионните награди все повече заприличват на церемонии за киноотличия, защото звезди от големия екран присъстват не само на червения килим, а все повече и в номинациите, отбелязват специалстите. Като на всяко подобно събитие тоалетите също подлежаха на оценка, а цветовете победители бяха бялото и тъмночервеното.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Няколко села от община Панагюрище от седмица са без вода
Няколко села от община Панагюрище от седмица са без вода
Десетки пострадали при буря в Румъния
Десетки пострадали при буря в Румъния