НОВИНИ

Полицията издирва 2-годишно момченце от Пещера

За общодържавно издирване е обявено 2-годишно момченце от Пещера. Сигнал за изчезналото дете - Михаил Чиков, подали неговите близки в ранния следобед на 26 август т.г.

полицията издирва годишно момченце пещера
bnt avatar logo
от БНТ
14:32, 12.09.2018
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Според данните същия ден то и негово приятелче си играели в края на квартал „Едиверен", където живеят - труднодостъпна местност, обрасла с гъста непроходима растителност в склона на планината, откъдето е изчезнало.

Незабавно с телеграма на ГД „Национална полиция" детето било обявено за издирване, стартирали и действията по неговото установяване,
които продължават и в момента. В издирването са ангажирани полицаи, включително и полицейски кучета, пожарникари, горски работници, работещи в общинската администрация, доброволци от туристическото дружество, жители на квартала, но до момента момченцето не е открито.

По случая е образувано досъдебно производство, действията се провеждат под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Михаил Чиков е слабо дете, с къса кестенява коса, било е облечено със синя тениска, къси дънкови панталони и сини сандали.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за момченцето, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Седем училища във Варна остават затворени за първия учебен ден
Седем училища във Варна остават затворени за първия учебен ден
МС предлага Младен Маринов да бъде освободен като главен секретар на МВР
МС предлага Младен Маринов да бъде освободен като главен секретар на МВР