НОВИНИ

Полицията издирва Галин Статев

Полицията издирва 26-годишния Галин Статев. Младият мъж е пристигнал на 4 август от Германия на Централната автогара в София. От тогава е в неизвестност. На 16 август Галин е обявен за общонационално издирване.

Владимир Христовски
от Владимир Христовски
19:40, 19.08.2016
20353
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Галин Статев пристига в София, за да започне на 8 август работа. Казал на семейството си, което живее в Ямбол, че ще отседне при чичо си, докато си намери квартира. Младият мъж обаче не посещава роднината си. На 7 август Галин пуска снимка във Фейсбук.

Красимир Статев, баща на Галин
"Снимката, която е от Витоша, има коментар във фейсбук "Едно ново начало". Аз предполагам, че това е новата му работа, защото той за първи път ще започва да работи."

От нея става ясно, че момчето не е само и е било на "Копитото". Семейството му е в недоумение от случилото се. Твърдят, че няма врагове, а приятелите му го уважават, защото е интелигентен и с добър нрав. Галин е завършил Националната природо-математическа гимназия и е медалист на международни олимпиади по математика. Баща му разказва, че миналата година е бил приет в Техническия университет в Мюнхен, а преди това е учил в Масачузетския университет в Щатите. Родителите му и Областната дирекцияна на Министерство на вътрешните работи умоляват гражданите, които разполагат с информация за местонахождението му, да помогнат за издирването като се обадят в най-близкото районно управление на МВР или на телефон 112.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Арестуваха още един бивш турски посланик
Арестуваха още един бивш турски посланик
Хиляди танцуваха Паневритмия край Рилските езера
Хиляди танцуваха "Паневритмия" край Рилските езера