НОВИНИ

Полицията издирва нападателите, обрали и съблекли 14-годишно момче в автобуса

14-годишно момче беше обрано в автобус 404 в столичния квартал Редута, сигнализираха зрители на БНТ. Нападателите са свалили дрехите на момчето пред погледа на пътниците.

bnt avatar logo
от БНТ
08:03, 22.02.2020
Чете се за: 00:30 мин.
У нас
Пътуваща в автобуса жена разказа: Беше полупразен автобуса и ни направи впечатление на пътуващите, аз бях в началото, че в самия край на автобуса се боричкат момчета. Заради този час решихме, че са някакви приятели, които се връщат от училище. Първоначално в първите секунди не обърнахме внимание, но едно от тях започна да вика: "Моля ви, не, не" и в същото време същото това момче изтича към шофьорската кабина голо до кръста и тогава ние започнахме да го питаме какво става и той: "Обраха ме, обраха ме". В този момент шофьорът изкоментира високо, караше си автобуса - автобусът се движи: "Еми, това е България".

БНТ: Каква беше реакцията на хората от автобуса?

Освен аз да разпитвам момчето, жената, която се представи като зам.-директорка и другата, която му даде блуза - не че изтъквам, но аз се възмутих, никой нищо не направи, автобусът беше полупразен, но имаше мъже, разказа още свидетелката на нападението.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отново замърсяване на реките Юговска, Чепеларска и поречието на Марица
Отново замърсяване на реките Юговска, Чепеларска и поречието на Марица
Издирват стрелеца на 48-годишния мъж в София
Издирват стрелеца на 48-годишния мъж в София