НОВИНИ

Полицията издирва таксиметров шофьор за убийство

Столичната полиция издирва 48-годишният Петър Кирилов Стефанов във връзка с тежко криминално престъпление. Стефанов е таксиметров шофьор и е издирван за убийството на жената, с която живеел на съпружески начала в столичния квартал "Надежда". Хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел.: 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

bnt avatar logo
от БНТ
19:35, 06.04.2016
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Трагедията се разиграва около 19.30 снощи. 29-годишната Елена е убита в дома си. Тялото й е намерено от баба й, която е живеела заедно със семейството. 13-годишната дъщеря на Елена и Петър не е присъствала на убийството, защото е била на село за ваканцията.

- Доколкото чувам, сега просто са се разделяли, но това са слухове.

- От съседите?

- От съседите, да. Били са в процес на разделяне. Но видимо не са показвали.

- Познавате ли това момиче, което е убито?

- Да, да, то тук е израснало. Познаваме го и то малко се ожени на 16 години ли колко. И доста им е разликата с мъжа й.

- Имах впечатление, че живеят добре. Бизнес имат - магазин, какво се е случвало...

- Нещо скандали, чували ли сте?

- Не съм чувал. Трагедия.

След убийството мъжът е предизвикал катастрофа в съседния квартал Люлин вероятно в опит да се самоубие. С автомобила си се е врязал в 6 паркирани коли и е ударил една движеща се, в която са пътували жена и дете.

Първият сигнал в полицията е именно за катастрофата - около 8 без 15 вечерта на вчерашния ден. Сигналът за намерената убита жена постъпва половин час по-късно. Междувременно ранените от катастрофата, сред които и извършителят Петър Стефанов са откарани в "Пирогов" - много преди полицаите да успеят да свържат двете престъпления. Така след като е прегледан, мъжът напуска необезпокоявано болницата и към момента е в неизвестност.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
По-високи заплати по морето
По-високи заплати по морето
Виенски традиции от три епохи
Виенски традиции от три епохи