НОВИНИ

Полицията в Благоевград предприема допълнителни мерки за сигурност по празниците

Допълнителни мерки за сигурност по време на коледните и новогодишни празници предприема полицията в Благоевград. За опазване на обществения ред и сигурността на гражданите са планирани специализирани полицейски операции на територията на областта. До момента са проверени над 300 обекта, в които ще има събирания за предстоящите празници.

bnt avatar logo
от Десислава Малинова
16:45, 20.12.2019
Чете се за: 00:32 мин.
У нас

Търговските обекти, в които се предлагат фойерверки, взривни вещества и пиротехнически средства се проверяват за наличие на необходимите разрешителни документи за продажба. Заради очаквания голям брой туристи в курортите от областта ще има засилено полицейско присъствие. В Банско например ще има служители на жандармерията, както и гръцки и румънски полицаи.

Комисар Антон Доклев, началник отдел „Охранителна полиция": Които за времето от 16 декември до 8 март на 2020 г. ще осъществяват патрулно-постова дейност в съвместни екипи. Допълнителни екипи ще бъдат разположени на входно-изходните артерии на града, както и на местата с висока концентрация на хора.

Допълнителни полицейски екипи ще дежурят и в новогодишната нощ във всички градове на територията на цялата област Благоевград.

Виолета Пиларска: Не се притеснявам, но е хубаво това че взимат допълнителни мерки.

От полицията призоваха хората, които отсъстват от домовете си, да не дават информация за колко дни в жилището им няма да има никой и да бъдат внимателни какви снимки публикуват в социалните мрежи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Адвокатска колегия Пловдив съобщи за вирусна атака чрез мейли
Адвокатска колегия Пловдив съобщи за вирусна атака чрез мейли
Жители на варненски квартал се оплакаха от отпадъци и лоша инфраструктура
Жители на варненски квартал се оплакаха от отпадъци и лоша инфраструктура