НОВИНИ

Полицията в Благоевград с нов шеф

35-годишният Николай Хаджиев е новият директор на Областната дирекция на МВР в Благоевград. Той беше представен пред ръководния състав на полицейската служба от заместник-министърА на МВР Цвятко Георгиев в присъствието на заместник главния секретар главен комисар Георги Арабаджиев.

bnt avatar logo
от БНТ
20:19, 09.09.2016
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Със заповед на министъра на вътрешните работи днес старши комисар Николай Хаджиев встъпи в длъжност директор на полицията в Благоевград. Хаджиев поема управлението на МВР в областта след уволнението на старши комисар Росен Танушев, който бе преназначен като началник на отдел „Криминален“ в родния си град Петрич след скандала в симитлийското село Черниче.

Старши комисар Николай Хаджиев е роден в Пловдив,завършил е академията на МВР, а професионалният му стаж в системата започва като разследващ полицай в Софийска дирекция на вътрешнитге работи. Заемал е различни ръководни длъжности от началник група до началник отдел. Той е известен в полицейските среди като специалист по линия на разкриването на наркотици. Очаква се до дни новият директор да представи екипа си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доналд Туск ще поиска от ЕС да помага на България
Доналд Туск ще поиска от ЕС да помага на България
В Русе няма условия за лодките на туристите по Дунав
В Русе няма условия за лодките на туристите по Дунав