НОВИНИ

Полицията задържа мъжа, застрелял четирима в Нашвил

Стрелецът, който вчера уби четирима души с полуавтоматично оръжие в денонощен ресторант край Нашвил, щата Тенеси, е задържан, съобщи полицията днес.

bnt avatar logo
от БТА
21:56, 23.04.2018
Чете се за: 00:31 мин.
По света
полицията задържа мъжа застрелял четирима нашвил

Заподозреният Травис Райнкинг, 29-годишен, бе арестуван преди няколко минути, съобщи в Туитър полицията на Нашвил в раннния следобед.

Миналата нощ около 03,30 ч., в ресторант от веригата „Уафъл Хаус“ в Антиок, предградие на Нашвил, той влиза, облечен само със зелено яке, въоръжен с автомат АR-15, и открива огън по посетителите. Трима души са убити на място, един умира в болница, още двама са ранени. Докато нападателят презарежда, един от посетителите успява да му отнеме оръжието. Престъпникът се укрива, в издирването му участват над 100 полицаи с кучета.

;

През юли миналата година той е бил задържан от Сикрет Сървис недалеч от Белия дом, след като отказал да напусне закритата зона, твърдейки, че иска да се срещне с президента Тръмп. По данни на местни медии в Тенеси, след разпита от агенти на ФБР от него били иззети четири огнестрелни оръжия. Впоследствие те били предадени на баща му, който ги върнал на сина си.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доналд Туск даде показания пред съд във Варшава за катастрофата в Смоленск
Доналд Туск даде показания пред съд във Варшава за катастрофата в Смоленск
Кейт Мидълтън напусна болницата (СНИМКИ)
Кейт Мидълтън напусна болницата (СНИМКИ)