НОВИНИ

Последни усилия на кандидатите за Белия дом да активизират симпатизантите си

Според проучване на "Вашингтон пост" и телевизия Ей Би Си - кандидатът на Демократическата партия Хилари Клинтън води с 4 пункта пред съперника си - републиканеца Доналд Тръмп.

Биляна Бонева
от Биляна Бонева
09:44, 05.11.2016 (обновена)
Чете се за: 00:35 мин.
По света

Три дни преди вота, ключовите щати, където ще се реши изходът от гласуването, все още са "на кантар". Днес демократите пращат най-мощните си екипи в Пенсилвания и Мичиган. На митинга в Охайо, Хилари Клинтън получи подкрепа от поп звездата Бионсе и рапъра Джей Зи.

Хилари Клинтън, кандидат за президент на Демократическата партия: Като ги гледам, като гледам страстта и енергията, която имат, не знам откъде да започна. Защото това е Америка!
Доналд Тръмп, кандидат за президент на Републиканската партия: Разбирам, че сме поставили рекорд за тази сграда. На мен не ми се налага да водя J LO или JAY Z, защото аз съм тук. Сам, без китара, без пиано, без нищо. Но това, което ние имаме са добри идеи и добри планове за нашата държава.

Републиканците днес ще фокусират кампаниите си във Флорида, Мичиган и Северна Каролина. Досега предсрочно - по пощата или в избирателни секции, са гласували над 30 милиона избиратели. Предсрочно се гласува в 38 щата, като най-активни досега Флорида и Калифорния.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Шукри Ганим: Режимът на Кадафи е заразил със СПИН децата в болницата в Бенгази​
​Шукри Ганим: Режимът на Кадафи е заразил със СПИН децата в болницата в Бенгази​
​Ислямска държава пое отговорност за атентата в Диарбекир
​"Ислямска държава" пое отговорност за атентата в Диарбекир