Прощаваме се с легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов. Близки и приятели се сбогуват с него в Народния театър, където поклонението започна в 11 ч.

Вижте повече в прякото включване на Айше Сали.

Още час преди началото на поклонението пред Народния театър започнаха да се събират близки, колеги, приятели и почитатели на големия български актьор, дошли да си вземат последно сбогом с него.

Татяна Лолова, актриса: Каза: "Не ме жалете, живял съм, както трябва!" Щурчо, прекрасен, талантлив, обичлив и той не е виновен, че беше толкова прекрасен. Много красиви има и много талантливи има, но той е посочен и беше с нас и мисля, че ще остане.
Марин Янев, актьор: Ще ми липсва рамото му. Той имаше рамо, което предлагаше на всеки, който имаше нужда.
Владо Пенев, актьор: Толкова земен, толкова чист по детски някакъв това е предал и на студентите си и на хората, които са били около него.Той беше бохем, обичаше живота.
Славчо Пеев, актьор: Човек, който е над всичко, над дребни неща, такъв беше Ламбо. Ламбо беше един достоен, искрен, няма думи.

По-късно се очаква да пристигне и президентът Румен Радев. Поклонението в Народния театър ще продължи докато мине и последният човек, дошъл да се прости с големия Стефан Данаилов.

Прощаваме се със Стефан Данаилов

Прощаваме се със Стефан Данаилов

Прощаваме с легендата на българското кино и театър Стефан Данаилов. Близки и приятели ще се сбогуват с великия български актьор от 11 ч днес в Народни...