НОВИНИ

Новогодишният концерт в София с най-голямата заря от 19 години насам

Обратното броене към 2018 г. започна, а сцената под звездите в София вече се изгражда. Българската национална телевизия и Столичната община отново ще ви подарят незабравим концерт с пожелание за Щастлива Нова година. Повече за празничната програма разказва Айше Сали.

bnt avatar logo
от БНТ
12:44, 29.12.2017
Чете се за: 00:31 мин.
Още

Празничната пограма ще започне в 22:00 часа и ще продължи до 01:00 часа. Тази година водещи са Анна Ангелова, водеща на "Денят започва с култура" и актьорът Владимир Пенев. По традиция Николина Чакърдъкова ще поведе хорото в първите минути на 2018 г.

Станислав Терзиев, режисьор: В момента върви подготовката на сцената. Тази година сме подготвили по традиция от 22:00ч. да стартира Хилда Казасян с Васил Петров и Ангел Заберски с Биг Бенда, след това минаваме през Акага и хитовете на лятото - Михаела Маринова, Дара и Християна Лоизу. Изпращаме годината с вечно зелените песни на "Сигнал". Новото нещо е часовникът, който ще отброи последните минути на 2017 година. В него ще бъдат вградени и кадри от София. Ще посрещнем новата година с най-голямата заря от 19 години насам - 7-минутна. Каня всички зрители да дойдат на Дунавското хоро с бенгалски огън и да ги запалят по време на "Многая лета". Колкото по-големи, толкова по-добре.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нападение срещу църква в Кайро
Нападение срещу църква в Кайро
Започва ремонтът на тротоарите в Добрич
Започва ремонтът на тротоарите в Добрич