НОВИНИ

Пострадала при пътен инцидент ще съди АПИ

Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция. Според Михаела Иванова, катастрофата с колата ѝ е причинена от изскочило диво прасе на магистралата. От АПИ заявиха, че на посочената дата и място не е имало пътен инцидент с животно.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
22:18, 04.12.2019
Чете се за: 00:42 мин.
У нас

23-годишната Михаела Иванова пътува от София за Бургас с двама приятели на 26 ноември. Инцидентът става около 30 км преди Бургас, около полунощ. Жената твърди, че пред колата изскочило диво прасе.

Михаела Иванова: Нямах време за никаква реакция, колата се удари в мантинелата, като пукам предна гума и се завъртам три пъти в канавката. Ето тука точно, има си отпечатъци. 10 Като спря колата да се върти се молех всички да са живи и здрави.

От Пътната агенция твърдят, че не е имало инцидент с животно. Според полицията в Бургас и районното в Камено, на същата дата и в същия час е имало инцидент с лека кола, за което е съставен протокол. На местопроизшествието не е открито мъртво животно, няма и следи от ранено. Не са забелязани и следи от преминаването на животни през монтираната оградна мрежа.

Бащата на пострадалата твърди друго, след като на следващия ден е направил оглед на мястото на инцидента.

Станислав Иванов: Ето тук има косми, тук вътре в гумата пак има, имаше много, ама аз ги изкарах, имам ги като материал.

Михаела и баща ѝ твърдят, че оградата е била скъсана и след произшествието е подменена с нова. Работници в същия участък казаха, че няма дупки в мрежата.

Бащата на Михаела е категоричен, че ще съди Пътната агенция.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Елхите във Франция загиват заради глобалното затопляне
Елхите във Франция загиват заради глобалното затопляне
Еврейско гробище беше поругано във Франция
Еврейско гробище беше поругано във Франция