НОВИНИ

Повдигнаха обвинение срещу Анита Мейзер за убийството на съпруга й

Окръжна прокуратура-Варна повдига обвинение срещу Анита Мейзер за причиняване на смърт по непредпазливост на съпруга й Николай Димов. Тялото на мъжа беше намерено безжизнено в семейното им жилище във Варна, а сигналът за инцидента е подаден около 3.00 часа сутринта на 14 август.

bnt avatar logo
от БНТ
16:56, 15.08.2016 (обновена)
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Анита Мейзер е задържана от вчера за 24 часа заради смъртта на културиста Николай Димов, обяви говорителят на Окръжната прокуратура Радослав Лазаров.

Радослав Лазаров, говорител на Окръжна прокуратура - Варна: Правната квалификация е за деяние по чл.124 ал.1 от НК, затова

че в процесната нощ по непредпазливост е причинила смъртта на пострадалия, в следствие на нанесена средна телесна повреда, изразяваща се в причиняване на разстройство на здравето, временно опасно за живота.

Конкретните обстоятелствата, при които е станало убийството са предмет на разследване.

Радослав Лазаров, говорител на Окръжна прокуратура - Варна: Точната причина за смъртта е предмет на назначената вече съдебно-медицинска експертиза. Не зная кой е казал на ваши колеги, че пострадалият е бил заклан, това няма нищо общо с действителността.

Наказанието за подобно престъпление е лишаване от свобода от 2 до 8 години.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Международната регата по Дунав акостира в Русе
Международната регата по Дунав акостира в Русе
Любов по време на Олимпиада
Любов по време на Олимпиада