НОВИНИ

Поведението през нощта издава кръшкачите

Ако подозирате половинките си в изневяра и търсите издайнически признаци, наблюдавайте ги през нощта, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания. Допитването сред 400 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters разкрива, че нощното поведение на кръшкачите обикновено се променя. В какво се изразява тази промяна?

bnt avatar logo
от Източник: БТА
10:13, 23.10.2017
Чете се за: 00:28 мин.
Още
поведението нощта издава кръшкачите

Ако половинката Ви внезапно започне да демонстрира необичайна любвеобвилност, имате повод за опасения - 57 процента от прелюбодейците признават, че засвидетелстват по-голяма привързаност към партньорите, на които слагат рога.

Безсънните нощи също се превръщат в обичайно явление - 52 процента от кръшкачите споделят, че когато в живота им се появи трето лице, им е трудно да спят, стават няколко пъти през нощта или се будят по-рано от обикновено. Причината за това е чувството за вина, което най-често се проявява през първия месец след началото на извънбрачната връзка.

Петнадесет процента от прелюбодейците казват, че се будят по-рано, но не заради вина, а за да могат да пишат любовни послания на тайната си "тръпка", докато законната им половинка все още спи.

От друга страна 28 процента от хората, които изневеряват, споделят, че сънят им се подобрява, тъй като вече не се чувстват лишени от интимност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Президентът на Словения не спечели мнозинство и отива на втори тур
​Президентът на Словения не спечели мнозинство и отива на втори тур
Очаква се Държавният бюджет за 2018 година да бъде публикуван днес
Очаква се Държавният бюджет за 2018 година да бъде публикуван днес