Часове преди международния Ден на труда - 1 май, председателят на КТ "Подкрепа" Димитър Паналов и създателят на синдиката Константин Тренчев гостуваха в "Още от деня" с коментар дали българите имат достатъчно енергия и мотивация за социална справедливост и кога ще настъпи време, в което да сме удоволетворени от доходите си.

Димитър Манолов, председател на КТ "Подкрепа": Тези, които имат най-много са поощрявани, а от тези които нямат се взима. Това трябва да се преобърне.
Константин Тренчев, почетен президент на КТ "Подкрепа": Когато хората трябва да спечелят едно сражение, те трябва да бъдат много добре организирани и много на брой. Ние не сме единни.

Утре КТ "Подкрепа" ще организира митинг - шествие и рок концерт, защото 1 май не е празник на политическите партии, уточни Манолов.

Ние не се борим превантивно, българинът започва да мисли и да реагира, когато му бръкнат в джоба, тогава е най-реактивен, категорични са синдикалистите.

Вижте целия разговор във видеото!

КТ „Подкрепа“ няма да участва в евроизборите

КТ „Подкрепа“ няма да участва в евроизборите

Това заяви в студиото на „Още от деня“ лидерът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов, като допълни, че КТ „Подкрепа“ ще вземе участие в местните избори. От...