НОВИНИ

Преди концерта на Ханс Цимер в "Арена Армеец"

Остава само един ден до шоуто на Ханс Цимер в България. Най-известният композитор на филмова музика вече покори публиката в доста страни от Европа. Цимер ще ни представи грандиозен спектакъл с музика от любими филми и впечатляващи светлинни ефекти. Най-търсеният композитор в Холивуд пристига в София с цяло съзвездие от изключителни музиканти. В спектакъла ще чуем и оркестъра на Софийската филхармония.

bnt avatar logo
от Андреа Драганова
20:08, 15.05.2016
6980
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Носителят на „Оскар", „Златен глобус", „Грами" и „Тони" ще ни представи уникално шоу с музика от филмите „Гладиатор", „Карибски пирати", „Цар Лъв", „Шифърът на Леонардо", "Генезис", "Черният рицар", „Мъж от стомана" и много други.

Ханс Цимер пристига в София със своя собствена рок група. Част от нея са Гътри Гован и Йоланда Чарлс. А на една сцена с великия композитор ще излязат и хора и оркестъра на Софийска филхармония, с което музикантите на сцената ще бъдат над 70.

Славил Димитров - диригент: "Това е звезда от рода на Джон Уилямс, от рода на Мадона и аз изключително много се вълнувам и искрено се надявам да се срещна лично с него и да се запознаем".
;

Сред изненадите в шоуто са гласът от едноименния филм „Цар Лъв" - Лебо М, както и талантливият китарист от Incubus Майк Айнцигер. Сред атракциите на сцената ще бъде и зрелищно шоу, дело на световноизвестния дизайнер Марк Брикман - създател на визуалните ефекти в концертите на легендарните Пинк Флойд, Пол Макартни, Барбара Стрейзънд, Роджър Уотърс, както и на тези на Емпайър Стейт Билдинг в Ню Йорк.

Славил Димитров - диригент: "Публиката може да очаква два часа, изпълнени с много емоция, не само от тях, но и от музикантите на сцената. Много хубава музика и много хубаво изсвирена и изпята от нас".

Ханс Цимер споделя, че въпреки сценичната си треска, ще даде най-доброто от себе си в София. А почитателите на седмото изкуство могат да бъдат убедени, че отново ще изпитат силната тръпка от любимите си филми.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Вокална група Радиодеца празнува 25 години на сцена
Вокална група "Радиодеца" празнува 25 години на сцена
Екип на По света и у нас под прикритие в Пазарджик
Екип на "По света и у нас" под прикритие в Пазарджик