НОВИНИ

Предимствата да отидем на море през септември

20% по-евтино море през септември по Южното Черноморие. Не само евтината почивка обаче привлича туристите. Водещият мотив за избор на море през този месец е спокойствието, което настъпва в края на сезона по курортите.

bnt avatar logo
от БНТ
08:34, 09.09.2017
Чете се за: 00:48 мин.
У нас

Няколко са причините да изберем морето през септември.

Антон Тръпков - управител на хотел: Времето е много по-благоприятно, не е толкова горещо. Цените на настаняване и на изхранването са доста по-занижени. Водата е доста по-чиста. Плажовете са също в много добро състояние. Така че септември месец, както и началото на сезона, са може би най-привлекателните месеци за почивка.

Намаленията в момента са в зависимост от категорията на хотелите, но със сигурност са доста атрактивни. Около 20 процента са отстъпките в пакетните цени за почивка през септември спрямо активния сезон.

Антон Тръпков - управител на хотел: Примерно в хотел като нашия между 65-67 лева на човек се връзва един пакет, в който има закуска, има вечеря и някакъв пакет, примерно към спа центъра процедура или лечение, което може да се предложи.
;

Още по-евтино излиза морето, ако решите да отседнете не в хотел, а в къща за настаняване.

Севдалина Касабова: Някъде около 15 лева на легло. При положение, че стаите са оборудване със самостоятелен санитарен възел, климатици, интернет, хладилник.

Оферти за море през септември се търсят от много туристи. Основната причина за това е спокойствието, което настъпва в края на сезона по курортите.

Хотелиерите вече са готови и с атрактивни оферти за почивните дни около 22 септември. Пакетите от три нощувки за четиричленно семейство на база закуска и вечеря и ползване на спа услуги се предлагат между 300 и 400 лева, в зависимост от избора на хотел.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Българка се превърна в модна сензация в Дубай
Българка се превърна в модна сензация в Дубай
Над 60 са жертвите на земетресението в Мексико
Над 60 са жертвите на земетресението в Мексико