НОВИНИ

Предложение за брак от сцената

Доскоро никой не знаеше кои са Иван Ангелов и Нели Макакова. След концерта на Енрике Иглесиас в събота двамата младежи вече са известни в цяла България.Тогава пред погледите на публиката от сцената на „Арена Армеец” Иван предложи брак на Нели, за което помогна и световно известният певец. Днес наш екип се срещна с двамата пловдивчани.

bnt avatar logo
от Таня Матева
18:30, 16.05.2016
Чете се за: 00:34 мин.
У нас

Иван и Нели са заедно от 5 години.Тя обожава песните на Енрике Иглесиас, затова за Коледа Иван ѝ подарил билет за концерта на любимия изпълнител. Неотдавна решил, че е дошъл момента да предложи брак на Нели и то от сцената на „Арена Армеец”. Преди концерта двамата направили два плаката. Тайно от Нели Иван изработил и трети.

Иван Ангелов: "На него пишеше: "Енрике, моля те, помогни ми да предложа брак на моята приятелка, тя ти е голям фен. Моля те, изкарай ме на сцената!" Два пъти се зачете, нямаше време първия път да го прочете, пък и тя с нейния пречеше, и втория път го видя - усмихна се и ме посочи."

Така Иван излиза на сцената и с помощта на Енрике чува желаното „да” от любимото момиче.

Пред публиката Нели получава и годежния пръстен.

Нели Макакова: "На сцената Иван ми го сложи. Енрике го погледна и каза, че е много хубав. Прегърна ни и ни пожела безпределно щастие."

Двамата влюбени вече са насрочили дата за сватбата - 27-и август, денят, на който са се запознали преди 5 години. Разбира се, Енрике също е поканен.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Порой във Варна превърна улиците в реки
Порой във Варна превърна улиците в реки
Министър Кунева се срещна с протестиращи студенти
Министър Кунева се срещна с протестиращи студенти