НОВИНИ

Представители на ГЕРБ се срещнаха с Камарата на строителите

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов призова за уважение към българския строител. След среща на представители на ГЕРБ с Камарата на строителите Цветанов обяви, че от бранша са поискали промяна в законодателството - така че да бъде изолиран сивият сектор. Цветанов настоя да не се изпада повече в ситуация, в която да се дискредитира цял бранш.

bnt avatar logo
от БНТ
22:29, 24.10.2018
Чете се за: 00:24 мин.
У нас
Цветан Цветанов - председател на ПГ на ГЕРБ: Това, което в момента е тяхното притеснение, е, че по този начин ние ще направим всичко възможно с подобни изказвания, с подобни фалшиви новини някои от тях да напуснат страната ни. Защото те имат способности, имат качества, имат достойнството да бъдат истински строители, а не да бъдат всеки ден слагани под някакъв знаменател за това, че са част от една корумпирана система.
инж. Илиян Терзиев - председател на УС на Камарата на строителите в България: Искаме да въведем правилник, в който ценообразуването да бъде със съответните съвременни цени на всички видове материали, труд, така че, когато някой прави цена, тя да е правдива, да бъде съвременна, а не тя да бъде остаряла или прекалено избързала.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Четири ТИР-а се сблъскаха край Враца
Четири ТИР-а се сблъскаха край Враца
Протест срещу ежедневното спиране на тока в Николово
Протест срещу ежедневното спиране на тока в Николово