НОВИНИ

Нора Пенчева представи дебютния си роман "Номер 9"

Номер 9 - не просто като цифра, а като заглавие на книга. Така авторката Нора Пенчева избира да се казва дебютния й роман. Снощи книгата беше представена пред читателите с помощта на актьорите Боряна Братоева и Димитър Николов. Романът номер 9 е номиниран в Деветия национален литературен конкурс "Развитие" 2016 г.

Боряна Благоева
от Боряна Благоева
07:30, 20.04.2017
Чете се за: 00:39 мин.
У нас

Среща на два различни свята. Едно момиче, обезобразено от рядка болест - Ева и един футболист - Ангел.


Нора Пенчева - авторка: Действието се развива 2017 г. в София. Усещаме света на един футболист и света на едно момиче, което е различно от всички останали. Момиче, което живее само и е изолирано заради нейния синдром. Сблъсък между номер 9 и Ева.
;

Главните герои са изтъкани от противоречия, напълно несъвместими един с друг. Светът на Ева е интелектуален. Тя си отмъщава на всички с безразличие и грубост, заради своето заболяване. Докато Ангел притежава съвършена външност и кариера. Единственото, което може да наруши неговия перфектен живот е миналото.

Боряна Братоева - актриса:
Колко са елементарни мъжете... до един. Просто устроени същества и най-умният и най-точният и най-обвързаният се предаваше пред нейния чар и невинно изражение. Съжаляваше грозните, безлични, обикновени жени те никога нямаше да имат това, което тя щеше да има власт, охолен живот, висок статус, престиж, лукс, всичко, благодарение на Ангел Павлов нейният бъдещ мъж. Защо не? Защо да не мечтае на едро. Нали мечтите се сбъдват, когато мислиш позитивно.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Как се управлява столично ДКЦ?
Как се управлява столично ДКЦ?
Пореден случай на модерно робство
Пореден случай на "модерно робство"