НОВИНИ

Предстои ремонт на пътя между София и Перник през Владая

От 26 септември започва ремонт на пътя за Перник през Владая, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“. Ремонтът ще започне от отсечката между „Черния кос“ и караулката преди Владая. Ще бъдат ремонтирани и двете платна в посока София, а движението ще се пренасочи двупосочно в платната за Перник.

Сергей Тодоров
от Сергей Тодоров
18:35, 24.09.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

За улеснение на трафика по време на строителните дейности, от Агенция „Пътна инфраструктура“ препоръчват на шофьорите да използват автомагистрала „Люлин“ и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино – Суходол.

Шофьорите, които пътуват ежедневно от София до Перник и обратно негодуват, че това е поредният ремонт на парче. В края на август беше закърпен частично пътят между Владая и Драгичево, като тогава от Пътната агенция заявиха, че нямат средства за цялостен ремонт на трасето. На 7 септември Министерският съвет отпусна на извънредно заседание допълнителни средства за ремонта на отсечката между Черния кос и Владая. За да се ремонтира обаче цялостно трасето трябват още много средства, които ще бъдат осигурени едва след въвеждането на тол-системата.

Още една новина за нов ремонт очаква столичани утре. В първия работен ден от седмицата започва и ремонтът на Източната тангента на Околовръстното шосе. Ще се ремонтира участъкът от автомагистрала „Тракия“ до Северната скоростна тангента.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пети протест на жителите на село Варвара срещу общинската власт в Септември
Пети протест на жителите на село Варвара срещу общинската власт в Септември
Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха Да (СНИМКИ)
Волен Сидеров и Деница Гаджева си казаха "Да" (СНИМКИ)