НОВИНИ

Премиера на най-очаквания филм за 2016 г.

Някои от най-големите филмови звезди на планетата излязоха на червения килим в Ню Йорк по случай премиерата на филма "Отряд самоубийци". Според статистики от социалните мрежи новият проект на режисьора Дейвид Ейър е най-очакваният филм в света за цялата 2016 година.

Георги Петров
от Георги Петров
09:14, 02.08.2016
Чете се за: 00:51 мин.
Още
премиера очаквания филм 2016

"Отряд самоубийци" има повече споменавания в социалните мрежи от други дългоочаквани филмови заглавия от тази година като "Rogue One: История от Междузвездни войни", "Първият отмъстител: Войната на героите" и "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта".

Изключителният интерес към филма е провокиран най-вече от първата интерпретация на легендарния комиксов злодей Жокера от носителя на "Оскар" Джаред Лето. Прочутият персонаж бе изигран на големия екран за последно през 2008 година от Хийт Леджър, който получи посмъртен "Оскар" за поддържаща мъжка роля в "Черния рицар".

Джаред Лето: "Страхотна чест е да бъда поканен да играя Жокера. Безкрайно уважавам всички невероятни хора, които са го сторили преди мен. Беше толкова вдъхновяващо да стана част от такава актьорска династия".

Звездата Марго Роби пък за първи път пренася на големия екран партньорката на Жокера Харли Куин - култов образ от комиксите, които феновете от много време искаха да видят в пълнометражен игрален филм.

Марго Роби: "Страхотно е, защото момичетата рядко получават най-добрите роли. Има и чудесни роли, но винаги мъжете получават по-забавните реплики и по-рискованите сцени. А в този случай смятам, че Харли получи най-добрият материал на екрана".

Филмът разказва историята на група от злодеи, организирани в екип от американското правителство като крайно средство срещу глобална заплаха. В актьорския състав личат още имената на Виола Дейвис, Джай Кортни и известният модел Кара Делевин.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
8 жертви на горещините в Япония
8 жертви на горещините в Япония
Тодор Тагарев: Армията трябва да е готова за всякакви ситуации
Тодор Тагарев: Армията трябва да е готова за всякакви ситуации