"В кръг" на Стефан Командарев тръгва по кината от 8 ноември. Зрителите ще видят филма след като вече спечели няколко престижни награди, включително и отличие от фестивала в Сараево. Сред зрителите на галапремиерата тази вечер беше и президентът Румен Радев.

Посоката на полицейския патрул съвпада с посоката на обществото. "В кръг" обикалят три двойки униформени из нощна София. И докато се грижат за реда, виждат как в човешките съдби се преплитат миналото, настоящето и желанието за свобода.

Румен Радев, президент на Република България: Българското кино е отражение на нашето общество, но то задава посоката. Задава морални устои и повдига проблеми. Най-важното е, че поставя актуални въпроси и аз се радвам, че има все повече стойностни български филми.
Стефан Командарев, режисьор: На прожекциите хората се смеят на много места. Има моменти на тъга. Страхотни реакции след филма, а като че ли най-силни бяха вчера пред над 350 полицая.

Семеен скандал е сред класическите случаи, с които полицаите във филма трябва да се справят.

Герасим Георгиев - Геро, актьор: Надеждата е в нас. Само в нас и оттук нататък мисля, че не всичко е в нашите ръце - да не се въртим "в кръг", а да изберем правилната посока.

Посоката е следващата прожекция утре вечер, в Дома на киното, а от петък "В кръг" е на голям екран в цялата страна.