"Котката със сините очи" - авторски спектакъл на актьора Калин Арсов с премиери на 26 и 27 януари в "Нов Театър НДК". В представлението участват актрисите Радосвета Василева и Добрина Гецова.

"Котката със сините очи" е съвременна българска драма, която показва сблъсъка в мирогледите на две жени от спомена за детството до самотата на зрелите години. И надеждата, която държи очите живи!

Добрина Гецова - актриса: Това е един отрязък от живота на две жени, които вече някак си не са на ринга. Вече са леко извън него, които имат различен подстъп към нещата, които са били в живота им, имат различни гледни точки за много неща. И в този отрязък те живеят заедно с всичките си пропадала, висини.

Пиесата е написана и поставена от Калин Арсов.

Добрина Гецова - актриса: На мене ми харесва Калин Арсов как пише, защото той има един ироничен коментар върху нещата, който на мен лично като човек ми допада. Аз се радвам, че си пресекох пътищата с тези хора. Радосвета Василева е един чудесен партньор. Ние сме от един випуск, но аз за първи път работя с нея.

Двете актриси вярват, че когато играеш сюжет, който харесваш, някак си по естествен начин даваш всичко от себе си, а публиката винаги безпогрешно усеща тази искрена емоция!

Добрина Гецова - актриса: Аз очаквам да ги въвлечем в нашия свят!